Oldal betöltése...

Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer – Pályázati adattár

Tisztelt Látogatók!

A szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény - ismertebb nevén Kedvezménytörvény - előírja, hogy központi nyilvántartást kell létrehozni Magyarország központi költségvetéséből, vagy annak valamilyen alrendszeréből eredő, a külhoni magyarság számára juttatott támogatásokról.

A Támogatás Nyilvántartó Rendszer információt szolgáltat a támogatást nyújtó szervezetekről, a pályázati kiírásokról, a benyújtott pályázatokról, valamint az elbírálásukkal kapcsolatos döntésekről. A nyilvántartással kapcsolatos további részletekről, a vonatkozó jogszabályokról, valamint néhány közérdekű statisztikai adatról tájékoztatást a Letölthető dokumentumok könyvtárban találhatnak az érdeklődők.

A látogatók közvetlenül kérhetnek információt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. központi e-mail címére küldött elektronikus levélben: info@bgazrt.hu

Felhívás a rendszer használóihoz

Mivel az adatszolgáltatók közvetlenül is rögzíthetnek adatot és küldhetnek is adatállományt az adatbázisba és az adathibák feltárása és javítása csak részben automatizálható, az adattisztítás folyamatosan történik. Erre való tekintettel kérjük és várjuk a tisztelt Felhasználók észrevételeit. Amennyiben többszörösen bevitt szervezetet találnak, vagy egyéb hibát azonosítanak be, kérjük, jelezzék a fent megadott e-mail címen. Támogató közreműködésüket előre is köszönjük.

Telefon: +36 1 795 5492
E-mail: info@bgazrt.hu
A honlap üzemeltetője: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32.
Központi ügyintézés helye: 1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf. 70.